Asiatisk fiskgryta

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

En god och lättlagad rätt.

Ingredienser

  • 1 påse Findus Fisktärningar av Lax, torsk och sej
  • ½ påse Findus Wokgrönsaker Deli á 500 g
  • 1 burk kokosmjölk 400 ml
  • 1 msk grön currypasta
  • 1 msk honung
  • Saft och skal av ½ lime
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • Instruktioner

    1. Koka ihop kokosmjölken och crème fraiche med buljongtärningen och currypastan. Smaka av med honung och lime. Tillsätt fisken och grönsakerna och låt koka några minuter. Smaka av med eventuellt mer kryddor.
    2. Servera med jasminris och limeklyftor.
    3. Vill du göra det extra lätt för dig, använd färdig Green currysås på burk.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben