Asiatisk kycklingfiléwok

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Recept från ICA's kokosmjölksburkar fast lite omgjort. Supergott och enkelt!

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 stora röda paprikor
  • 1 kg kycklingfilé
  • 4 msk olja
  • 2 burkar kokosmjölk
  • 4 msk ostronsås
  • 2-3 tsk sambal oelek
  • ½ tsk salt (kan uteslutas)
  • Soya efter smak
  • Rivet skal av 1 lime
  • Instruktioner

    Skala och strimla lök, hacka vitlöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Strimla kycklingfiléerna. Fräs grönsaker och kyckling i omgångar i oljan i en wok eller väldigt stor stekpanna. Tillsätt kokosmjölk, ostronsås, sambal oelek och ev. salt och soya. Låt puttra c:a 5 minuter. Blanda ned limeskalet. Servera med nudlar och mango chutney.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben