Asiatiska fiskbiffar

Serverar: 4 portioner

Goda

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé
  • 1 st ägg
  • 1,5 msk fisksås
  • 1/2 chili
  • 2 st charlottenlökar
  • 1/2 lime pressad
  • 2 st citrongräs hackade
  • Persilja ( kan bytas ut mot koriander)
  • 1 msk potatismjöl
  • Ströbröd till panering
  • Instruktioner

    Mixa allt utom fisk och ströbröd Lägg i fisken på slutet kör några varv om man vill ha lite fiskbitar i biffarna Låt smeten stå 5-10 min innan man vänder biffarna i ströbrödet Stek i smör

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    miaapple 17 november 2012

    Jättegott! Bra proportioner på alla ingredienser :) Panerade med sesamfrön men det är säkert bra med ströbröd också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben