Atfer Eight Parfait med hallonsås

Serverar: 6-8 portioner

Mumsig efterrätt om man gillar mint!

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 3 msk florsocker
  • 15 bitar After Eight
  • 3 msk vatten
  • 3 dl vispgrädde eller mellangrädde
  • Hallonsås
  • Frysta eller färska hallon
  • Lite socker
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och florsocker vitt & pösigt.
    2. Värm vattnet och smält chokladbitarna i det under kraftig omrörning.
    3. Vispa grädden och blanda ner den i smeten.
    4. Frys glassblandningen i en form 4-5 timmar eller frys den i en glassmaskin 20-30 minuter.
    5. Mixa hallonen och tillsätt lite socker.
    6. Skopa upp Parfaiten med en msk eller en glass-skopa så de blir äggformade och lägg 2 st/tallrik, lägg såsen runt om. Kan även dekorera med citronmelissblad.

    Liknande recept

    4.6
    4 h 30 min
    4
    16

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben