Auberginetacos med fetaost och pinjenötter

Serverar: 4 portioner

Ni måste bara prova dessa grymma och goda tilltugg.

Ingredienser

  • 1 stor aubergine
  • 4 msk pinjenötter
  • 1 paket fetaost, 200 g
  • 1 kruka koriander
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpeppar från kvarn
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Skär auberginen i tunna skivor och lägg på en ugnsplåt, pensla dem med lite olivolja, salta och peppra. Rosta aubergineskivorna i ugnen i ca 30 minuter, tills de fått ordentligt med färg och känns lite krispiga. Låt svalna lite.
    3. Rosta nötterna med en nypa flingsalt i en torr och het kastrull.
    4. Vik varje aubergineskiva och fyll med en skiva fetaost, pinjenötter och koriander.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben