Avocado à la Madeira

Serverar: 4 portioner

Låt den bli ordentligt kyld och servera som en frisk, fin dessert efter en mäktig huvudrätt.

Ingredienser

  • 2 mogna avocados
  • Saften av en citron
  • Fruktkött av ½ citron
  • 4-6 msk socker
  • Instruktioner

    1. Klyv avocadofrukterna och ta bort kärnorna. Skrapa försiktigt ur fruktköttet med en liten sked. Hacka det eller mosa det med en gaffel tillsammans med citronsaften och sockret.
    2. Skär ut fruktköttet ur den halva citronen och blanda med avocadoköttet.
    3. Lägg blandningen i skalhalvorna, täck med klarplast och ställ in den i kylskåpet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    spa17 16 april 2010

    En enkel, ovanlig, billig och mycket frisk dessert. Passar bra efter feta mustiga huvudrätter.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben