Avokado- och mangosallad
Serverar:
4 portioner
Tid:
10 minuter
Passar till kött och fiskrätter.
Ingredienser
2 tärnade mogna avokador
225 g fryst tinad mango eller 1 tärnad färsk mango
0,5 finhackad röd chili
0,5 tsk olivolja
Flingsalt
Svartpeppar
0,5 kruka färsk ekologisk koriander
Instruktioner
Vänd ihop avocado, mango och chili med olivolja.
Smaka av med salt och eventuellt peppar.
Hacka koriandern och vänd ner den. Servera rumstempererad. Tips! Pressad lime är gott på.
Liknande recept
Avokado- och bananmousse
1
1 h 15 min
2
1
Eijes thailändska filé med mangosallad
3
1 h
2
2
Avokado- och chokladmousse
10 min
2
Avokado- och skaldjurssmörgås
1
Avokado- och ädelostsallad med valnötter
4
Avokado- och jordgubbssallad
4
Grillad Fläskkarré med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt
4
Grillad lax med mangosallad
5
4
Pulled porkburgare med mangosallad
35 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!