Avokado och räkröra

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod röra. Passar till mycket. Tex till grillad fisk, skaldjur, på toast eller till bakade potatis. Går jättebra att förbereda dagen innan. Men vänta med att lägg i avokadon, och lägg i den strax innan servering. Den blir brun annars.

Ingredienser

  • 200 g skalade räkor
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1-2 avokador
  • 1 burk stenbits- eller sikrom (100 gram)
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl creme fraiche
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala äggen och skär dem i bitar. Halvera, kärna ur och skär avokadon i bitar. Blanda ägg, avokado, räkor och stenbitsrom.
    2. Rör samman majonnäs och creme fraiche och vänd ner de andra ingredienserna. Krydda.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben