Avokado- och räksås med pasta

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

En len, mjuk och beroendeframkallande sås som eventuellt kan kryddas upp med lite nypressad citron om man vill ha mer smak.

Ingredienser

  • 2 avokado
  • 2 dl crème fraiche (valfri sort)
  • Ca 100 g skalade räkor
  • Salt
  • Peppar
  • Pasta, t.ex. tagliatelle
  • Solroskärnor
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
    2. Gröp ur avokadon och mixa fruktköttet slätt tillsammans med crème fraichen. Häll över blandningen i en kastrull och låt bli varmt.
    3. Blanda i frysta räkor och värm tills räkorna är färdiga. Smaka av med salt och peppar.
    4. Servera såsen med pastan, och strö över en lagom mängd rostade solroskärnor.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben