Avokadosås med räkor.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Den perfekta rätten att servera en fredagskväll när du inte vill lägga så mycket tid i köket.

Ingredienser

  • 300 g pastasnäckor
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 msk finhackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • 1 avokado
  • 250 g skalade räkor
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Koka upp crème fraiche, mjölk, tomatpuré och hälften av dillen. Krydda med salt och peppar.
    2. Skala avokadon, skär den i bitar och vänd ner i såsen tillsammans med räkorna. Låt såsen bli varm men inte koka-då blir räkorna sega.
    3. Servera såsen med nykokt pasta och strö resten av dillen över den färdiga rätten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben