Baconlindad kycklingfilé

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Gott

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 50g vitlöksost (Boursin)
  • 2 skivor bacon
  • 1 msk margarin
  • ½ msk kinesisk soja
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • Tillbehör
  • 150-200 g pasta
  • Instruktioner

    1. Skär ett snitt in i filén så att det bildas en ficka. Lägg in en bit ost. Krydda runt om med salt och peppar. Rulla en baconskiva runt varje filé, fäst med tandpetare. Smält margarinet i stora stekpannan och bryn filéerna runt om. Sänk värmen. Häll på soja och grädde och låt filéerna småputtra på svag värme, ca 10 minuter eller tills de är genomstekta.
    2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben