Baconpaj

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 1 timme

Bästa pajen som ätits. Perfekt både till lunch och festmåltid.

Ingredienser

  • Deg
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 gram margarin
  • 2 msk vatten
  • Fylling
  • 1-2 paket bacon
  • 1-2 stycken gröna syrliga äpplen
  • 1/2-1 dl hackad persilja
  • 2 ägg
  • 2 dl mellangrädde
  • 100 gram riven ost
  • Instruktioner

    1. Gör degen och ställ i kylskåp 30 minuter.
    2. Stek baconet tills det fått fin färg,riv i äpplena och den hackade persiljan. Blanda sedan ihop ägg, mellangrädde och den rivna osten i en annan bunke, slå på allt över de stekta baconen, äpplena och persiljan. stek ihop någon minut. slå allt i pajskalet och in i ugnen 225 grader i ca 20 minuter eller tills osten fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Angeli 19 oktober 2009

    Gott:)

    Relaterade Artiklar

    Champinjon- och baconpaj
    Den här pajen har en härlig fyllning av champinjoner och bacon. Ett...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben