Baconsås till pasta

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Inte så mager men enkelt att göra!

Ingredienser

  • 3 paket bacon
  • 1 burk konserverade skivade champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 liten burk lätt creme fraiche
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • Soja efter smak (ca 1 msk)
  • Grovmalen svartpeppar
  • Pasta
  • Instruktioner

    1. Hacka och bryn bacon. Blanda i hackad lök och grov hackade champinjoner. Stek ett par minuter. Blanda i creme fraich och matlagningsgrädden. Smaka av med soja. (Jag brukar ha på mycket grovmalen svart peppar, men det är en smaksak.) Låt puttra en stund.
    2. Ös på önskad pasta!
    3. (Glöm inte grönsaker.)

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben