Baconsås till pasta.

Serverar: 3 portioner

Lättlagat och mycket gott.

Ingredienser

  • 1 paket bacon
  • 1 burk cream fraich
  • ½ purjolök
  • 10 st färska champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Strimla baconen och stek den. Häll över i en gryta när den är lagom stekt. Stek de skivade champinjonerna, krydda med lite grillkrydda. Lägg över i grytan.
    2. Stek den strimlade purjon. Hacka paprikan och lägg i purjon och paprikan i grytan. Slå på cream frechen och pressa i 1-2 vitlöksklyftor. Koka upp och servera med färsk pasta och en grönsallad.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben