Bakpotatis med lax

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Säkert gott. Har inte provat.

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • Lax fyllning
  • 1 dl keso
  • 2-3 msk pepparrotsvisp
  • 2 msk klippt dill
  • 200 g skivad färskrökt lax
  • Citronskivor
  • Dillkvistar
  • Instruktioner

    1. Baka potatisen i mikro eller vanlig ugn. Beräkna 45-50 minuter i vanlig ugn i 200 grader, något längre om du virar in dem i aluminiumfolie. I mikron 5-8 minuter på full effekt beroende på storleken. Baka en potatis i sänder i mikron.
    2. Skär kryss i de färdiga potatisarna, nyp till så att de öppnar sig. Fyll med keso blandat med pepparrotsvisp, dill och hälften av laxen som först har finhackats. Lägg på resten av laxen hel, stick i citronskivor och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben