Bakpotatis med räkor

Väldigt gott.

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 100 g rökt lax
  • 50 g skalade räkor
  • 1 msk färskriven pepparrot
  • ½ dl majonnäs
  • 2 msk hackad dill
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Sallad till garnering
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200° Tvätta potatisen och picka den med en gaffel. Sätt in i ugnen i ca 50 minuter.
    2. Skiva laxen, finhacka. Spara fyra skivor till garnering. Finhacka räkorna. Blanda lax och räkor med övriga ingredienser. Smaksätt med salt och peppar. Fyll den bakade potatisen med blandningen och garnera med lax, sallad och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben