Bakpotatis med skinkröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

För den som tycker om bakpotatis

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 4 msk smör
  • 3 dl créme fraishe naturell
  • 3 msk osötad fransk senap (dijon)
  • 2 msk kapris
  • 200 gr rökt skinka
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader Borsta och skölj potatisen. Skala den inte. Picka några små hål med en gaffel. Lägg potatisen på ugnsgaller och baka den i cirka 1,5 timma eller längre. Känn med en sticka att den är klar. Hacka skinkan i småbitar, blanda sedan med créme fraishe, senap och kapris. Skär ett kryss i varje potatis och tryck till från kortsidorna så att de öppnar sig. Lägg i smörklick och häll på skinkröran

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben