Bakpotatisröra à la Mustache

Denna röra uppfann jag på 80-talet när jag startat Mustache salladsbar. En av mina stamkunder bedrev en mobil försäljning av bakpotatisar och undrade om jag inte kunde utveckla min dressing till en bakpotatisröra. Efter några försök så blev det denna röra. Vill man göra den lyxigare så toppar med stenbitsrom eller räkor.

Ingredienser

  • 200 g crabstick
  • 1 röd paprika (100 g)
  • 3 klyftor vitlök
  • 1½ dl majonnäs
  • ½ dl filmjölk
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk dill (finhackad)
  • ½ tsk curry
  • ½ tsk grillkrydda
  • ½ tsk örtsalt
  • Instruktioner

    Skala vitlöken och rensa paprikan. Kör crabstick, paprika och vitlök i en mixer så de blir finfördelade. Blanda alla övriga ingredienser i en bunke och rör sist ner det mixade. Rör om så allt blandas ordentligt, låt sen vila i kylen minst 1 timme. FÄRDIGT!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben