Serverar: 12 portioner
De här muffinsen låter helt enkelt bara mums!
Blanda mjöl, kanel, bikarbonat, bakpulver och socker i en skål. Blanda filmjölk, ägg, lönnsirap, olja och skivad banan i en annan skål. Tillsätt bananblandningen till de torra ingredienserna och blanda varsamt. Klicka ut blandningen i muffinsformar (1.25 dl) och grädda i 200°C 25-30 min eller tills kakorna är genomgräddade (använd provsticka). Servera med lönnsirap.
Hej! Jag undrar ifall du tror det går bra med vanlig sirap, vad jag har förstått är lönnsirap lite sötare och mer flytande, men det kanske kan fungera med vanlig ändå?/Linda
Hej igen! Nu har har jag fått tag på lönnsirap, mina föräldrar var i Stockholm i helgen, så nu kan det bakas.../Kram
Dom här är goda, häll på mycket lönnsirap vid serveringen :-)