Barnens fisk med pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel rätt som passar hela familjen.

Ingredienser

  • 600 g kolja eller annan vit fisk
  • 1 tsk salt
  • 1 dl pesto
  • 400 g cocktailtomater
  • 3 dl vatten
  • 1 msk fiskfond
  • ½ tsk svartpeppar, nymald
  • Instruktioner

    Lägg fisken i en traktörpanna och strö över salt. Täck fisken med pesto och lägg i tomaterna i pannan. Blanda vatten och fond och häll ner i pannan Toppa med svartpeppar och lägg locket på pannan. Låt småputtra på medelhög värme tills fisken är klar. Tar ca 20 minuter. Servera med pressad potatis, ris eller pasta.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben