Basilika- och jordgubbsfylld gös

Serverar: 4 portioner

Detta lät spännande, har dock inte provat själv ännu.Funkar säkert bra i ugnen oxå.

Ingredienser

  • 2 gösfiléer med skinn (eller makrill)
  • 2 dl jordgubbar
  • 1 kruka basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Bindgarn
  • 2 röda paprikor
  • 1 knippe salladslök
  • Balsamicosirap
  • Potatis
  • Instruktioner

    1. Hacka jordgubbarna grovt och blanda med basilika.
    2. Lägg filéerna med skinnsidan nedåt på en skärbräda, krydda med salt och peppar. Täck en filé med jordgubbsröran, lägg den andra filén ovanpå. Bind ihop med bindgarn. Grilla. Använd gärna digital termometer, fisken är klar vid en innertemperatur på 52°.
    3. Paprika och salladslök är gott att grilla till. Tänk på att salladslöken blir klar på någon minut. Ringla balsamicosirap över fisken när en är klar och servera med nykokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben