Biff i sambalgrädde

Serverar: 8 portioner

Lätt och gott!

Ingredienser

  • 800 g lövbiff
  • 5 röda eller gula lökar
  • smör
  • 5 dl Kelda mellangrädde
  • 1 1/2 tsk sambal oelek
  • 3 msk kinesisk soja
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet. Skala och skiva löken.
    2. Vispa ihop grädde, sambal oelek och soja i en gryta.
    3. Stek köttet och löken var för sig i smör i en stekpanna. Lägg ner det i såsen.
    4. Låt koka upp några min.
    5. Gott till: Couscous, pasta eller ris och paprika.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Mellanbellan 28 juni 2008

    Jag tackar för kvällens goda middag. Så få och enkla ingredienser. Tokgott.

    Lennart_58 19 augusti 2009

    Ja biff ja. DET är alltid smaskens, kryddat en ljuvlig njutning. 5p som sagt. Testa quinoa kokt i grönsaksbuljong till, smaskens.

    159 25 januari 2010

    Hade detta till middag idag, alla tyckte det var gott.

    mumsbit 6 januari 2011

    Lätt o gott! Helt rätt. Vi åt klyftpotatis och sallad till, inte dumt. Fast jag saltade lite och tog tre stora lökar.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben