Biff med blekselleri

Serverar: 2 portioner

Supé för 2!

Ingredienser

  • 300 g lövbiff
  • Marinad
  • 1 tsk potatismjöl
  • 2 tsk Mrs Cheng's Sushi Soy
  • Ev 2 tsk torr sherry
  • 1 tsk olja
  • 2-3 stjälkar blekselleri
  • 1 grön paprika
  • 1-2 msk strimlad färsk ingefära
  • 3 msk Mrs Cheng’s wok sauce
  • 2 msk vegetabilisk olja
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i fina strimlor, lägg det i en skål, tillsätt marinaden. Skölj sellerin och skala bort de grova fibrerna. Strimla dem sedan i 4 mm breda strimlor på diagonalen. Strimla ingefäran fint.
    2. Hetta upp hälften av oljan och tillsätt köttet under ständig omrörning 1 minut. Tag upp. Tillsätt resten av oljan och fräs grönsakerna 1 minut. Häll tillbaka köttet och låt det fräsa ihop, smaka eventuellt av med mer soya, salt och peppar.
    3. Servera med jasminris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben