Biff med bok choy

Bok Choy är en slags salladskål.

Ingredienser

  • 600g bok choy
  • 40ml olja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 250g fransyska, skuren i tunna skivor
  • 40 ml soja
  • 4 tsk söt sherry
  • 40 ml hackad färsk basilika
  • 2 tsk sesamolja
  • Instruktioner

    1. Skölj bok choy och skär bladen i tunna strimlor. Hetta upp fyra teskedar olja i en stek- eller wokpanna. Lägg i vitlök och stek under omrörning i 30sekunder.
    2. Hetta sedan upp resten av oljan och lägg i köttet i flera omgångar. Stek köttet under omrörning i tre minuter på stark värme. Lyft köttet ur stekpannan.
    3. Börja sedan steka bok choy under omrörning tills den slaknar, lägg i köttet och häll på sherry och soja.
    4. Stek det tillsammans under 2-3minuter och blanda det sedan med basilika och sesamolja. Garnera med strimlad röd paprika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben