Biff med bulgursallad

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad och mycket gott.

Ingredienser

  • 200 g köttfärs
  • 1 msk finhackad gul lök
  • 1 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk basilika
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 port kokt bulgur
  • 2 tomater
  • 100 g plocksallad
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Blanda färs, lök, ägg, salt, peppar och örter. Forma 4–6 biffar och stek dem i en stekpanna med smör 3–4 minuter per sida. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda bulgur, tärnad tomat och sallad. Servera bulgursalladen och yoghurt smaksatt med pressad vitlök till biffarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben