Biff med örtsmör och hasselbackspotatis

Serverar: 2 portioner

Hasselbackspotatis ser snygg ut och är alls inte svår att göra. Passar utmärkt till en god biff.

Ingredienser

  • 2 ryggbiffar (ca 150 g styck)
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • ca 30 g smör
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk dragon
  • Potatis
  • 4-6 st potatisar
  • Salt
  • Olja
  • Soja
  • Instruktioner

    Ugn:225 grader Skåra potatisen fint på ovansidan. Lägg dem i ugnsform. Salta och pensla med lite olja blandat med soja. Stek dem i ugn 30–40 minuter. Blanda smöret och lägg i folie i kylskåpet. 3. Krydda köttet och stek i 2–3 minuter på varje sida. Servera biffarna med skivor av örtsmöret och potatisen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben