Biff med pestopotatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Snabb mat med lyxig känsla.

Ingredienser

  • Pesto
  • 2 dl olivolja
  • 100 g parmesanost
  • 75 g rostade pinjenötter
  • 4 msk pepparrotsvisp
  • 1 stor knippa bladpersilja
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 4 ryggbiffar
  • 600 g kokt färskpotatis
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Mixa olivolja, riven parmesanost, pinjenötter, pepparrotsvisp, persilja och vitlök till en slät smet. Hetta upp en stekpanna och stek biffarna hastigt i smör, 4 minuter för medium.
    2. Halvera potatisarna och lägg upp dem på serveringsfat. Skär biffen i strimlor och lägg på. Skeda persiljepeston över potatisarna, salta och peppra och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben