Biff med quinoasallad

Serverar: 4 portioner

Smalt och gott!

Ingredienser

  • 3 dl quinoa
  • 2 msk Becel flytande
  • 1 krm svartpeppar
  • 150 g färsk spenat
  • 200 g melon, i tärningar
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 avokado, i tärningar
  • 250 g körsbärstomater
  • 400 g biff, strimlad
  • 1-2 msk mango chutney
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka quinoa enligt förpackningens anvisningar. Blanda den kokta quinoan med 1 matsked Becel flytande och svartpeppar.
    2. Skölj spenaten. Blanda quinoa, melon, rödlök, avokado, tomater och spenat. Lägg upp på ett stort fat.
    3. Stek köttet i omgångar i 1 matsked Becel flytande i en het stekpanna. Låt inte köttet steka för länge så det blir torrt. Krydda med mango chutney, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben