Biff Rydberg
Serverar:
4 portioner
Husmanskost!!
Ingredienser
600 g oxfilé
6 medelstora potatisar
3 rödlökar
Smör och rapsolja till stekning
Ca 3 msk HP-sås
Salt
Vitpeppar
Saften av 1 citron
Instruktioner
Skär kött och potatis i stora tärningar. Hacka rödlöken.
Stek kött, potatis och rödlök var för sig i några matskedar smör och rapsolja. Krydda med HP-sås, salt och pappar samt lite pressad citron.
Lägg upp kött, potatis och rödlök separat. Servera gärna med en äggula i ett halvt skal på toppen.
Liknande recept
Biff Rydberg på fläskfilé
40 min
2-3
Biff med brysselkål och bönor
2
Kycklinglever Biffar
2 h
6-7
Biff med ädelostgrädde
4.5
4
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Franska biffar med rotsaker
45 min
4
1
Strimlad biff med purjolök
4.4
30 min
6
29
Sås till biff eller köttbullar
4.7
5 min
4
5
Grekiska biffar i ugnen med klyftpotatis
4.6
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!