Biff Strindberg

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En lättlagad klassiker, stekt biff med lök och smak av senap. så enkelt och så gott

Ingredienser

  • 500 g biff (4 st centimetertjocka skivor)
  • 1 st finhackad lök
  • 4 msk senap
  • 2 st äggulor
  • stekt eller kokt potatis till servering
  • Instruktioner

    1. Blanda senap och äggulor till en smet. Stryk smeten på ena sidan av biffen och strö hackad lök på.
    2. Lägg biffen i stekpanna med smeten uppåt. Vänd biffen en gång och stek på andra sidan. Man kan också ta något tunnare biffar och lägga ihop dem två och två med smet emellan.
    3. Servera biffarna med stekt eller kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben