Biffar av Björnfärs

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

mmmmmmmmmmmm

Ingredienser

  • Ca 500 gram björnfärs
  • 1 gul lök
  • 1 handfull blåbär
  • 2 rivna morötter
  • 2 ägg
  • 1msk viltkrydda
  • 1msk salt
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och riv morötterna, sätt detta i en bunke. Tillsätt därefter blåbären och äggen. Blanda väl, krydda med salt och viltkrydda. Forma till lagom stora biffar och stek detta i en stekpanna med lite smör. Inte för hög värme. Se till att få en frasig fin stekyta.
    2. Passar bra ihop med hemmagjord potatismos.
    3. Servera med rårörda lingon, eller en god gelé.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben