Biffar med fetaost, rödbetor och ättiksgurka

Serverar: 4 portioner

En snabb och god vardagsrätt.

Ingredienser

  • 600 g nötfärs
  • 4 tsk råriven gul lök
  • 4 msk hackad ättiksgurka
  • 4 msk hackade inlagda rödbetor
  • 100 g smulad fetaost
  • 2 ägg
  • 3-4 tsk potatismjöl
  • 1 dl vatten
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Blanda köttfärsen med lök, gurka, rödbetor, fetaost, ägg, potatismjöl, vatten, salt och peppar. Forma till biffar.
    2. Stek i smör på ganska svag värme tills de har fin färg och är genomstekta. Servera med bakade potatishalvor och råkostsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben