Färsbiffar med fetaost och rödbetor

Serverar: 4 portioner

Lite annorlunda biff med fetaost och rödbetor.

Ingredienser

  • 250 g nötfärs
  • 3/4 tsk salt
  • 1 ägg
  • 2 msk Milda Mat
  • 1 dl tärnad fetaost
  • ½ dl tärnade inlagda rödbetor
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 2 msk Milda Culinesse
  • Tillbehör
  • Kokt potatis
  • Basilikatopping
  • 2 msk färsk strimlad basilika
  • 3/4 dl Milda Fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk limesaft
  • Salt
  • Svartpeppar, malen
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen ordentligt med salt och ägg. Tillsätt Milda mat, fetaost, rödbetor och svartpeppar.
    2. Forma till 4 st ca 2 cm tjocka biffar. Häll matfett i en stekpanna och ställ in plattan eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i biffarna och stek dem ca 4 minuter på varje sida.
    3. Blanda basilika med fraiche. Pressa i vitlök och smaksätt med lime, salt och peppar. Servera biffarna med kokt potatis och basilikatopping.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben