Biffar med grönsaksmos

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagade favoritbiffar. Riven morot gör dem extra saftiga.

Ingredienser

  • 200 g nötfärs
  • 1 lök
  • 1 morot
  • 3 msk lätt crème fraiche
  • 2 tsk dijonsenap
  • Mos
  • ½ blomkålshuvud
  • 1 broccoli
  • 1 liten knippa gräslök
  • 3 msk lätt crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala och finhacka löken. Riv moroten. Blanda nötfärsen med lök, morot, dijonsenap, 1 tsk salt, 2 krm peppar och crème fraiche. Forma biffar och stek dem i smör i en stekpanna, ca 4 minuter på varje sida. Koka under tiden blomkål och broccoli i små buketter tills de blir mjuka. Häll av kokspadet, men spara lite. Mixa grönsakerna och späd med kokspadet till fast konsistens. Hacka gräslöken. Rör ner crème fraiche och gräslök och smaka av. Blandad grönsallad med tomater till servering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben