Biffar på Harfärs

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 hare
  • 1 gul lök
  • 1 hg. bacon
  • mjölk
  • salt
  • svartpeppar
  • vitpeppar
  • 2 ägg
  • 1 dl. ströbröd
  • 2 dl. grädde
  • soja
  • 2 msk. vetemjöl
  • 1 köttbuljongtärning
  • Instruktioner

    Slå mjölk över ströbrödet och låt svälla. Under tiden skär loss köttet från benen på haren och mal kött, lök och bacon. Blanda ner kryddor och ägg i smeten, pluss det svällda ströbrödet, späd med mera mjölk vid behov. Forma smeten till biffar och bryn i stekpannan. Lägg över biffarna i en gryta och vispa ur pannan med lite vatten, och häll skyn över biffarna tillsätt buljongtärningen, grädden och sojan och låt puttra i tio minuter. Red av med vetemjölet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben