Biffpasta med portabello i krämig sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mumsig rätt

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 1-2 stora vitlöksklyftor
  • 2-3 portabellosvampar
  • Olivolja
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1½ dl köttbuljong
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk soja
  • 1 tsk fransk senap
  • Maizenamjöl
  • 400 g pasta
  • 50 g parmesan
  • Färsk dragon
  • Instruktioner

    Skala och finhacka vitlöken, strimla lövbiffen och svampen. Fräs allt i olivolja och smör. Krydda med salt och peppar. Tillsätt buljongen, grädden, sojan och senapen. Låt allt småkoka i ca 5-10 minuter. Red av med lite maizena. Smaka av om det behövs mer salt och peppar. Koka valfri pasta under tiden. Lägg upp pastan med lövbiffen i såsen. Riv över parmesanosten och strö över lite färsk dragon. Färdigt att servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben