Biffstroganoff

Serverar: 4 portioner

Mums.

Ingredienser

  • 500 g innanlår
  • 1 gul lök
  • Smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 msk tomatpuré
  • 3 dl gräddfil eller 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i cm-tjocka strimlor. Skala och finhacka löken. Bryn köttet, lite i taget, i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta.
    2. Bryn löken i smör i stekpannan, lägg över i grytan. Strö över mjöl, salt och peppar. Rör om. Tillsätt tomatpuré och vätskan. Låt koka under lock på svag värme ca: 5 minuter.
    3. Servera kokt ris eller potatis och en grönsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben