Biffstroganoff

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkelt att göra och jättegott att äta!! Omtyckt av både barn och vuxna

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 400 g innanlår
  • 3 msk paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl grädde
  • 2,5 dl mjölk
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 buljongtärning
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 msk citronsaft
  • Cayennepeppar
  • 2 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Hacka och stek löken. Strimla och stek köttet för sig. Häll löken över. Strö på paprikapulver,salt,peppar och vetemjölet.
    2. Blanda grädde,mjölk och tomatpuré och häll på. Ha i buljongtärningen,italienska salladskryddan och låt puttra 15 min. Smaka av med citronsaft och cayennepeppar.
    3. Strö över persiljan och servera med ris och kokt färsk broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben