Biffwok

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Man kan ta kyckling, fisk eller annat ..vad man tycker om. Servera med ris

Ingredienser

  • 4 hg strimlat kött av entrecote (eller annat nötkött)
  • 1 salladslök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Currypasta
  • 1 tsk färsk ingefära
  • Sås
  • 1 lime eller 1 tsk från flaska
  • 1 msk asiatisk fisksås
  • 1 msk soja
  • 1 msk brun farin
  • Instruktioner

    Pressa vitlök, riv ingefära och blanda med en knivsudd currypasta. Blanda i salladslök och strimlad kött. Fräs några minuter. Blanda ihop woksåsen och tillsätt den. Låt fräsa ytterligare några minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben