Biffwok med asiatisk sås

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 1 purjolök
  • 1 stor röd paprika
  • 1 msk matfett
  • 250 g broccolibuketter
  • 250 g äggnudlar
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk pressad limesaft
  • 1 1/2 tsk salt
  • ca 2 krm cayennepeppar
  • Asiatisk sås
  • 1 morot
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1 msk flytande honung
  • 1/2 tsk rivet limeskal
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1/2 tsk salt
  • Instruktioner

    Skär lövbiffen och purjolöken i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn lövbiffen i lite fett och lägg i en gryta. Fräs grönsakerna och lägg i grytan. Koka nudlarna enl anvisningarna på förpackningen. Rör ner nudlar, soja, limesaft, salt och cayennepeppar i grytan. Sås: Skala och riv moroten grovt. Blanda morot, ingefära, honung, limeskal och lätt crème fraiche. Smaka av med salt. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben