Billig festpaj med räkor

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Man drygar ut med fiskbullar!

Ingredienser

  • Pajbotten
  • 125 g margarin
  • 3 dl vetemjöl eller
  • 1½ dl grahamsmjöl och 1½ vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • Fyllning
  • 200 g räkor utan skal
  • 1 burk fiskbullar i buljong (375 g)
  • 1 burk sparris i bitar (227 g)
  • 50 g Greveost
  • 3 ägg
  • 2 dl vätska, blandat spad från burkarna
  • ½ dl grädde
  • ½ tsk salt
  • 1 krm valfri peppar, ev litet kajennpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka ihop pajdegen i matberedare, tryck ut i form och förgrädda i 200 grader cirka 10 minuter. Lägg de delade fiskbullarna,sparrisbitarna och räkorna i pajskalet. Vispa ihop ägg, spad och grädde, krydda och häll smeten över. Strö riven ost över. Gräddas i 15 minuter i 200 grader. Man kan garnera med extra räkor, sparris och dillkvistar.
    2. Gärna sallad och en kall öl till..

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben