Birthes laxrulle

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Underbar förrätt eller till buffén

Ingredienser

  • Rulle
  • 5 ägg
  • 175 g hackad spenat
  • 2 msk riven ost
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 200 gr färskost (t ex Kalles)
  • 1 sida färskrökt lax
  • Garnering
  • Dill
  • Sparris
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Ägg, spenat, riven ost, salt och peppar vispas ihop. Klä en form (20x30 cm) med bakplåtspapper.
    2. Smeten hälls i formen. Gräddas längst ner i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna.
    3. Bred på färskosten och fördela laxen jämnt över Rulla ihop. Garnera gärna med dill och sparris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bogullberg 25 oktober 2009

    Har tagit bort stjärnor "*" i beskrivningen. Som jag skrivit tidiagre har jag ingen måttfördelning på dressingen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben