Björnbärspaj à la Kjell

Serverar: 6 portioner

Så enkelt, så snabbt och så GOTT.

Ingredienser

  • 2 pkt ( à 225 g) frysta lättsockrade björnbär
  • 1 pkt (450 g) sockerkaksmix
  • 100 g kallt smör
  • Garnering
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform på ca 28 cm i diameter. Lägg de otinade bären i formen, häll över kakmixen och jämna till ytan. Hyvla över det kalla smöret. Grädda i ca 30 minuter. Garnera med pärlsocker. Serveras med vispad grädde eller glass.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    FAE 20 augusti 2011

    Toppenrecept! Lätt att göra och gick hem på middagsbjudningen :) Använde mig av kakmix med citronsmak, passade bra till björnbären. Hoppas det är ok att jag slänger upp en bild :)

    matmammansfavoriter 20 augusti 2011

    Kul att det smakade, helt ok med en bild! :-D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben