Blåbärs- och hallonpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Toppengod paj utan onödigt socker, beroende på vilken müsli du väljer så klart, men det finns bra alternativ i hälsokostbutiken. Är du inte så noga med sockret, så går det bra med vilken crunchy müsli som helst.

Ingredienser

  • 1 pkt frysta blåbär
  • 1 pkt frysta hallon
  • 3 dl granola eller annan crunshy müsli
  • 5 skivor hyvlat smör
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Häll de otinade bären direkt i en smord pajform. Strö på müslin. Lägg på smörskivorna. Grädda i 20 minuter och vips så har du en tokgod paj.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    10-12
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben