MammasLätt hallonpaj

Serverar: 12 portioner

Tid: 35 minuter

En god paj

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g margarin
  • ½ dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 2-3 dl hallon
  • 2 dl fraiche 8%
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ dl socker
  • Instruktioner

    Blanda margarin, socker, mjöl och bakpulver till en smidig deg. Tryck ut den i en pajform. Grädda i ugn 200º i 10-15 minuter. Låt svalna. Rör samman fraiche, vaniljsocker och strösocker, lägg i pajskalet. Lägg på hallon och servera med glass.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    10-12
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben