Blåbärs- och marängglass

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 5 timmar

En sommarfavorit som kan varieras med olika bär.

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 dl florsocker
  • 2 äggulor
  • 1/2 liter blåbär eller andra bär
  • 50 g små maränger
  • Tillbehör
  • 1/2 liter blåbär
  • Instruktioner

    Vispa grädden hårt. Vispa i florsocker, äggulor och blåbär. Klä en avlång eller rund form med plastfolie. Varva bärgrädden med maränger i formen. Täck med plastfolie och låt glassen stå i frysen mist 5 timmar. Doppa formen i vatten och stjälp upp glassen på ett fat, garnera med blåbär

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben