Blåbärsgino med vispad grädde

Serverar: 4 portioner

Barnsligt enkelt.

Ingredienser

  • 600 g blåbär, färska eller frysta
  • 3 msk socker
  • 2 msk potatismjöl
  • 200 g vit choklad
  • 3 dl Vispgrädde
  • Instruktioner

    Värm ugnen till 250 grader. Blanda blåbär med socker och potatismjöl och lägg i ugnsfasta små portionsformar. Riv den vita chokladen och strö ett rejält täcke över varje form. Gratinera ca 5 minuter, eller tills chokladen blivit ljusbrun och knäckig. Tag ut formarna försiktigt. Servera med lättvispad grädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lovis 21 mars 2008

    Ååå så gott. Plockar blåbär varje år. Till det här receptet är det värt att plocka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben