Blodiga Margareta

Serverar: 1 portioner

En härlig sommardrink på rom och hallon.

Ingredienser

  • 4 cl Rom
  • 0,5 st limefrukt
  • 10 st hallon
  • 1 msk florsocker
  • 1 handfull is
  • Instruktioner

    1. Rör ut sockret i rom och limesaft. Lägg i hallonen och mixa allt till en slät, blodröd juice. Skaka juicen med is och sila över i cocktailglas.
    2. Om ni använder större drinkglas, släpp ner isen som den är eller krossad i glaset först. Toppa med hallonmixen. Garnera med några färska hallon.
    3. Tips: Gör en röd sockrad kant på glaset. Ta fram två små fat. Droppa lite röd karamellfärg på ett och häll ut strösocker på det andra. Doppa blasets kant i först färgen, sedan sockret inan du blandar drinken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben