Böcklinglåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Brukar ha den till smörgåsbordet till påsk

Ingredienser

  • 8 böcklingar
  • smör eller margarin till formen
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2-3 msk finhackad dill
  • 1 ägg
  • 2 dl gräddfil
  • 1/2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Rensa och filea böcklingarna. Lägg dem i en smord, ugnssäker form. Skala och hacka löken och fräs den i matfett. Blanda ner löken,dillen och detuppvispade ägget i gräddfilen. Smaksätt med svartpeppar. Bred såsen över böcklinarna. Gratinera i ugn vid 250 grader ca 10 minuter. Servera rårivna morötter eller gröndallad, samt knäckebröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben