Böcklingröra med dijonsenap och dragon

Serverar: 8 portioner

Serveras på en skiva grovt rågbröd, gärna tillsammans med en sallad och du har en enkel lunchrätt, eller serveras som en enekel förrätt.

Ingredienser

  • 2 böcklingar, ca 100 g
  • 1 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 0,75 dl smörgåsgurka
  • 2 msk kapris
  • 2 kvistar dragon
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Rensa böcklingen fri från skinn och ben. Lägg böcklingen tillsammans med majonnäs och senap i en matberedare och mixa det slätt.
    2. Hacka smörgåsgurka, kapris och bladen från dragonkvistarna. Blanda ner det och gräslöken i röran och låt stå kallt fram till servering. Servera röran på rundlar av mörkt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben